Thuis

Civen Metal Material(Shanghai) Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
1

Civen Metal Material(Shanghai) Co.,Ltd

Van het Civenmetaal Materieel (Shanghai) Co., Ltd.

CIVEN-METAAL dat in 1998 wordt gevestigd. Wij werken bij het ontwikkelen van, het produceren van en het doorgeven van metaalmaterialen. Onze ondernemingen bereiken aan het Noorden en Zuidamerikaanse, Europese en Aziatische hoofdmarkten. Wij nemen plaatsvoordeel, integreren globale middelen en exploiteren wereldmarkt, streven naar zo veel het voorzien van onze klanten van hoogte - kwaliteitsproducten en de beste diensten zodat wij de leider van globaal metaal materieel gebied kunnen zijn.

 

Wij leveren een brede waaier van koper en zijn legeringsproducten aan veeleisende klanten in de elektrotechnische industrie. In de laatste tien jaar die wij ons tot één van de belangrijke Chinese leveranciers van koper hebben ontwikkeld

 materiaal. Tijdens deze periode konden wij van decennia van ervaring van contacten met onze klanten gebruik maken,

 het antwoorden specifiek aan individuele wensen en het waarborgen van hoogste-kwaliteitsproducten.

 

Ons assortiment omvat koper en koperlegering in de vorm van folie, strook en blad met een grote verscheidenheid van normen, ingrediënten en doeleinden. Onze producten zijn ruim gebruikt in luchtvaart, de ruimteindustrie, scheepsbouw, de militaire industrie, metallurgie, elektronische industrie, het elektrische goederen produceren, telecommunicaties, decoratietechniek, loodgieterswerk en sanitair.

 

Met zich bedrijf het gezonde ontwikkelen, rusten wij ons met geavanceerd productiemateriaal en high-tech meetinstrumenten uit. Wij verbeteren onophoudelijk onze techniek en faciliteiten om onze rand in deze industrie te houden. Onze R&D-sectie heeft bij de ontwikkeling van nieuwe metaalmaterialen gewerkt om de kernbekwaamheid van het bedrijf te verbeteren. Wij houden ook van goede ideeën van onze klanten en werknemers te horen, omdat wij dat het idee de sleutel aan de toekomst is, het ideeën perfecte leven geloven!

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Verkoper

Merken : Civen

Aantal werknemers : 1001~1999

Jaarlijkse omzet : 1.6-2.0

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 40% - 50%

geschiedenis van het bedrijf

Ondernemingsbeleid


Neem de markt als richtlijn; verg de kwaliteit als waarborg, 
Verbeter efficiency door beheer, bevorder ontwikkeling door innovatie, 
Integreer middelen en versterk de diensten om het kernconcurrentievermogen van de onderneming te verbeteren 
Annotatie: wij dienen de markt en stellen de klanten door het volgende van tevreden dat de bedrijfsinstructie eerst gaat en de administratieve instructie gaat tweede; wij bouwen reputatie en merk door uitstekende en stabiele kwaliteit; wij optimaliseren het proces en standaardiseren het beheer door een wetenschappelijk en efficiënt beleidssysteem; wij breken door oude ideeën door actieve en positieve mentaliteiten, en ontwikkelen onze onderneming door ononderbroken innovaties als gevolg van het nieuwe denken en methodes; Wij bereiken onze plannen en doelstellingen door volledig het gebruiken van onze eigen middelen en effectief het gebruiken van sociale middelen; wij bevorderen ons teamwerk door het de dienstideaal dat tevredenstellend klanten zich tevredenstelt, daardoor vormt ons kernconcurrentievermogen.

 

bedrijfsdiensten

Ons de Dienstideaal


Het gaan verder dan ons in achtervolging van voortreffelijkheid
Annotatie: met een ideaal van „onmogelijk is niets“, breken wij onophoudelijk door yesterday en vandaag, die onze het levenswaarde toont; met een ideaal van „maken dingen beter“, wij volledig spel aan ons potentieel geven houden verbeterend onze werk en oorzaak.

 

Ondernemingsopdracht 

 

Wij wijden ons aan de oorzaak van het voorzien van legeringsmaterialen en producten die tempo houden van de era en tot het merk van wereld hoogste Powerway leiden. 
In gezicht van de continu veranderende markt, schuiven wij de ondernemingshervorming met innovatieve ideeën naar voren. 
Wij proberen ons beste om de maatschappij te dienen en de verwezenlijkingen daarvan te delen. 
Annotatie: onze onderneming wordt gepoogd niet alleen om diverse legeringsmaterialen en producten te verstrekken die de ontwikkeling van de maatschappij ontmoeten, maar ook klantengreep te maken dat onze producten het beste en waardig zijn. Waarbij, de constant veranderende markt onder ogen wordt gezien, veranderen wij actief het status quo en creëren een toekomst om de vooruitgang van onze onderneming evenals maatschappij te bevorderen. Tegelijkertijd, delen al onze werknemers omgekeerd samen de verwezenlijkingen en dienen en belonen de maatschappij. 

Bedrijfteam

Onze Team het Werk Stijl


Snel, plotseling en direct efficiënt
Annotatie: met de hoogste snelheid, de kortste tijd en de directst efficiënte methode, staan wij nooit wat toe wij voor morgen links vandaag zouden moeten doen, die onze mogelijkheden verbetert.

 

Teamwaarden 


Aantonend onze waarde door innovatie en prestaties die op onze moraal worden gebaseerd
Annotatie: wij overbrenging onze waarden door met klem het cultiveren van de werknemers die zich niet aan door het schaden van het bedrijf ten goede komen, spelen geen politieke trucs met verantwoordelijkheid, hartstocht evenals teamgeest hebben; wie hun beste proberen om nieuwe methodes uit te werken om energie te besparen, verminderend consumptie, verbeterend kwaliteit en verwijdend de markt; en wie goed hun doelstellingen bereiken. 

 

Ondernemingsgeest

 

Vergaderings toekomstige uitdagingen door openhartige samenwerking en moedige innovatie 
Annotatie: geen kwestie leidt zich of behandelt zaken, voeren wij communicatie en samenwerking met enthousiasme, eerlijkheid en trouw uit; wij hebben moed te creëren, te exploiteren en te vernieuwen; wij stap voorwaarts aan de toekomst door het bewustzijn en de geest van het worstelen, ondernemend en onverschrokkenheid.